středa 8. října 2014

Výběr agentury, příprava přihlášky, reakce okolí ..



3x huráááá :) přihláška je schválená a odeslána na APC a teď už jen čekat! .. ale předem jak tohle všechno vůbec začalo :)

V podstatě to byl takový spontální nápad :) vždycky sem chtěla odjet do USA a ono se to blbě popisuje, ale přibližně necelé 3 týdny zpět sem ze dne na den sem měla pocit, že teď je správný čas odjet. Tím dnem sem po hlavě skočila do kolotoče agentur, recenzí na ně, ve vyhledávači na mě vybafla APIA, APC, CC a hromady dalších. Nakonec vyhrála SA a APC nejvíce hlavně přístupem už v prvním telefonátu a i dostupností (kancelář v Plzni). :)

Pak už to šlo všechno rychle, sepsání referencí, potvrzení doktora a další papírování bylo jen to nejmenší .. nejhorší bylo tohle všechno říct doma. Mamka sice brečela, že jí bude smutno, ale jinak mě absolutně podpořila a naštěstí i většina rodiny a kamarádů. :)

A ještě jedna věc :) z rodiny neodjíždím sama! :) Sestřenka Domča s přítelem už se dlouho chystali do Anglie, před pár dny jim slečna z Liverpoolu potvrdila bydlení a dnes jsme rezervovali lístky ( nakonec do autobusu - vyjde je to levněji :) ) .. no a už v neděli k večeru mi odjede! :) Mam radost i za ní a zároveň si říkám už ať nastupuju do letadla!! :))

Žádné komentáře:

Okomentovat